Copyright si conditii utilizare website

Atac s.r.l. ofera acces liber la site-ul info.atacpc.ro - denumit in continuare si pe scurt ca "site" sau "site-ul"- si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatiile existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Atac s.r.l. si/sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris a Atac s.r.l. sau a partenerilor sai pentru continutul care apartine acestora. Pentru a facilita accesul larg la informatiile prezentate in articolele de pe site preluarea de informaţii de către publicaţii scrise sau, după caz, alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: "preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de "revistă a presei" susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor".

Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul info.atacpc.ro vor cita sursa informaţiei cu link către articolul de pe site, după cum urmează:

 • În textul ştirii, citarea se va face astfel: în primul paragraf se va menţiona expres că sursa informaţiilor este info.atacpc.ro (ex.: "informatie preluata de pe info.atacpc.ro" sau orice altă formulare similara), iar în ultimul paragraf al articolului se va preciza "articol integral pe info.atacpc.ro" (sau orice altă formulă echivalentă), cu link către info.atacpc.ro.
 • De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: "SURSA: info.atacpc.ro", cu link către site-ul info.atacpc.ro.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Atac s.r.l. si/sau a partenerilor sai.
Atac s.r.l. sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Atac s.r.l. nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Atac s.r.l. nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Atac s.r.l. prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

Atac s.r.l. isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Atac s.r.l. sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Atac s.r.l. sau a retelei Atac s.r.l. sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Atac s.r.l. care nu sunt publice, fara autorizatie;

 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Atac s.r.l. prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;

 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Atac s.r.l. va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Atac s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Atac s.r.l. nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Atac s.r.l. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Atac s.r.l. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Atac s.r.l. nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

 • orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Atac s.r.l. sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

Atac s.r.l. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Atac s.r.l. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site;

 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, publicat de Atac s.r.l., de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@atacpc.ro.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Atac s.r.l. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Toate datele din materialele prezentate in articolele publicate pe site si fac referire la informatii cu sau despre date care par personale sunt inventate/ireale si orice asemanare cu o persoana reala este pur intamplatoare. In articole se folosesc nume inventate de persoane pentru a simula diferite documente utilizate in scop contabil sau administrativ.
info.atacpc.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Pe site-ul info.atacpc.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Atac s.r.l. si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Atac s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

results matching ""

  No results matching ""