Operare consumuri suplimentare lansari in productie

In cazul in care avem o lansare in productie si se doreste suplimentarea unor cantitati de materii prime aferente unui produs finit, lansarea avand deja generate bonurile de consum aferente antecalculatiei, programul Nexus ERP permite suplimentarea cantitatilor consumate prin intermediul asistentului "Asistent repartizare consumuri suplimentare/produs".

Asistentul se regaseste in modulul "Lansare productie".

In partea de sus a asistentului putem sa filtram produsele lansate dupa data si gestiune. La cautare se bifeaza produsul pentru care se doreste suplimentarea de cantitati consumate si vor aparea in partea de jos materiile prime deja consumate. In coloana "Cantitate corectie" se poate completa consumul suplimentar al materiilor prime. La salvare, bonurile de consum generate din lansare conform antecalculului se vor modifica, adaugand inca o linie a materiei prime suplimentate.

Nota! In functie de optiunea "Blocare modificare consumuri daca au generate bon de predare productie" din cadrul modulului "Lansare productie" suplimentarea consumurilor se poate face pentru lansari cu bon de predare generat sau nu .

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro.

results matching ""

    No results matching ""