Adaugarea articolelor pe site

Pentru adaugarea de noi articole pe site trebuie urmati pasii urmatori pe care ii vom detalia mai jos:

  1. Adaugarea produsului in nomenclator si in lista de preturi.
  2. Adaugarea produsului in lista de articole pentru magazinul online.
  3. Setarea clasei unde trebuie sa apara produsul in magazinul online.
  4. Sincronizarea manuala a magazinului (optional).

1. Adaugarea produsului in nomenclator si in lista de preturi

Pentru adaugarea de articole noi in lista de preturi si in nomenclator trebuie sa intrati in modulul Iesiri -> Management vanzari -> Management preturi de vanzare. Se intra in lista de preturi asociata site-ului. Se devalideaza lista pentru a putea face modificari. Se adauga un nou articol prin click pe Adaug -> Din nomenclator. Se completeaza in campul Denumire numele articolului si se da click pe Caut. In cazul in care articolul nu exista programul va oferi propunerea de a adauga articolul in nomenclator. In fereastra urmatoare va trebui sa stabiliti pretul de vanzare. Dupa ce ati completat pretul de vanzare trebuie sa salvati noua inregistrare dupa care, daca nu mai aveti alte articole de adaugat, puteti valida lista. In continuare puteti adauga imagini pentru articol. Se da click dreapta pe articolul nou-adaugat in lista si se alege Editare produs -> Detaliata. In fereastra noua se acceseaza pagina Linkuri si se adauga o noua imagine cu click pe Adaug -> Adaugare simplificata. La tipul atasamentului alegeti "Imagine site 1/2/.../5" pentru a adauga pana la 5 imagini distincte pentru articol. Este recomandat ca imaginea sa fie una clara si de rezolutie mare (ex.: 800x600). Site-ul va prelucra automat imaginea la sincronizare.

2. Adaugarea produsului in lista de articole pentru magazinul online

Urmatorul pas este activarea produsului din lista de preturi pe site. Pentru aceasta trebuie sa intrati in modulul Iesiri -> eCommerce -> Produse magazine online. Dati click pe Adaug pentru a adauga in modul noile produse adaugate in lista de preturi. In fereastra nou aparuta bifati Marchez ca active produsele nou adaugate in magazin si debifati Documentatie in lucru apoi dati click pe Cauta. Bifati noile articole si dati click pe Salvez.

3. Setarea clasei unde trebuie sa apara produsul in magazinul online

Mai departe dati click pe Asistent -> Asociere clase produse pentru a asocia produsele cu clasele unde doriti sa apara acestea pe site. Tot in acest asistent, daca doriti sa mutati un articol deja existent pe site in alta clasa trebuie ca, inainte de a cauta articolul, sa bifati "Aduc si produse care au clasa definita". In campul superior Denumire clasa magazin alegeti clasa de pe site unde vreti sa apara produsele, dati click pe Caut si bifati produsele dorite apoi click pe Aloca clasa.

4. Sincronizarea manuala a magazinului (optional)

Magazinul online este setat sa se actualizeze singur periodic. Daca doriti, insa, sa vizualizati modificarile facute inainte de urmatoarea sincronizare trebuie sa intrati in panoul de administrare de pe site (https://www.numesite.ro/administrare) si apoi accesati pagina Sincronizare date Nexus si rulati asistentii de actualizare.

Ultima actualizare: 11.05.2020

results matching ""

    No results matching ""