Facturare Online (webapps)

Nexus Media ofera posibilitatea de emitere facturi, incasare facturi si altele prin intermediul unei licente de subscriptie "Facturare Online".

Mai jos va voi prezenta urmatoarele:

  1. Achizitionarea licentei
  2. Configurarea aplicatiei
  3. Utilizarea aplicatiei
1. Achizitionarea licentei

Pentru achizitionarea licentelor de tip subscriptie trebuie sa plasati o comanda de pe contul dvs. suport.nexuserp.ro folosind un cont de administrator. Crearea unui cont pe suport.nexuserp.ro este prezentata in materialul Creare cont suport.nexuserp.ro

Dupa logarea in pagina suport.nexuserp.ro, se va deschide sectiunea "Licente Nexus Online"

Se va redirectiona catre o pagina cu 3 taburi. Se va selecta "Conexiuni".

Se adauga o conexiune noua. Se va selecta serverul Nexus ERP si baza de date reprezinta denumirea exacta a societatii din serverul selectat anterior. Celelalte campuri sunt optionale.

Dupa adaugare, in pagina principala va aparea conexiunea configurata anterior. Se va apasa butonul "Test conexiune serviciu Nexus ERP" si in dreptul fiecarei conexiuni, statusul acestuia trebuie sa fie

Ne mutam pe tabul "Licente".

Adaugam o licenta noua. La "Baza de date(Server)" se selecteaza conexiunea anterior configurata.

Nota! Din acest tab se poate modificat utilizatorul licentei online prin editarea unei licente deja adaugate

Ne mutam pe tabul "Comanda", se bifeaza licenta adaugata anterior si se apasa "Creaza comanda". Din acest tab se pot genera facturile proforma pentru efectuarea platii si descarcarea facturii fiscale. Licenta se va activa automat dupa trimiterea OP-ului.

2. Configurarea aplicatiei

Pentru a folosi aplicatia de Facturare Online, utilizatorul legat de licenta achizitonata si adresa de email configurata pentru accesul pe suport.nexuserp.ro trebuie sa aiba acceeasi parola. Parola utilizatorului din aplicatia Nexus ERP se poate schimba urmand materialul Schimbare parola.
Pentru a schimba parola autogenerata de pe suport.nexuserp.ro, trebuie sa intrati in sectiunea "Contul meu"

In aplicatia Nexus ERP se poate configura aplicatia de facturare din modulul "Utilizatori". Se deschide utilizatorul pentru care s-a activat licenta si in tabul "SFA" regasim toate setarile. Toate setarile se vor actualiza dupa relogarea in pagina suport.nexuserp.ro.

Emiterea de facturi fiscale in aplicatia de Facturarea Online se bazeaza pe o lista de preturi. Aceasta se poate configura in modulul "Management preturi de vanzare".

Pentru a valida documente in aplicatia de facturare, utilizatorul trebuie sa fie legat de un salariat din baza de date.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

    No results matching ""