Adaugare simplificata

In cadrul aplicatiei NexusERP exista in Instrumente/Setari generale/Interfata setarea "Deschidere simplificata fereastra de cautare pentru adaugare in documente", salvata pe societatea curenta si pe utilizator. Aceasta are efect asupra tuturor modulelor unde este disponibila optiunea de adaugare simplificata.

Astfel, in cazul in care optiunea este bifata, la apasarea butonului "Adaug - Articol" (sau a shortcut-ului Insert) din cadrul unei document mai sus mentionat, se va deschide o fereastra simplificata de cautare pentru adaugare a produsului.

Cautarea se realizeaza dupa codul extern, dupa codul echivalent sau dupa denumire, aducandu-se produsele existente in lista de pret pe gestiunea si partenerul curent, cu posibilitatea de adaugare multipla (se completeaza campul "Facturat"). Daca se doreste cautarea in continut, trebuie sa se utilizeze caracterele wildcard ".." sau "*" (aceste caractere inlocuiesc una sau mai multe litere din continut).

In situatia in care se doreste utilizarea cu preponderenta a acestei ferestre, s-a oferit si posibilitatea accesarii ferestrei de cautare avansate (utilizata pana in prezent) din cadrul butonului "Adaug - Articol - avansat".

Fereastra de cautare pentru adaugare simplificata poate fi accesata independent de setarea mentionata mai sus, prin accesarea itemului "Adaug - Articol - simplificat".

Configurarea adaugarii simplificate

Articolele ce se doresc a fi cautate cu optiunea de adaugare simplificata trebuie sa fie intr-o clasa de produse ce are presetat un cont prioritar.

In plus, daca cautarea se va face in documente de iesire, articolul; trebuie sa fie adaugat intr-o lista de preturi din modulul "Management preturi de vanzare".

Optiunile adaugarii simplificate

In documentele de intrare (facturi furnizori, NIR etc) fereastra de adaugare va avea doar optiunea de "Redeschidere fereastra dupa adaugarea produsului"

In documentele de iesire (facturi clienti, avize, bonuri fiscale etc) fereastra de adaugare simplificata are 3 optiuni:

  • Redeschid fereastra dupa adaugare produs"
  • Aduc produse fara stoc"
  • Adaugare automata linie cu cantitate 1 la scanare cod"

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

    No results matching ""