Antecalcul lansare in productie

In cadrul unei lansari in productie, programul Nexus ERP permite modificarea antecalculatiei pentru o singura lansare, fara a fi necesar modificarea retetei.

Pentru o exemplificare a functionalitatii, vom avea lansarea de mai jos.

Pentru a deschide antecalculul trebuie sa apasa click dreapta pe produsul din lansare si la gruparea "Deschide" alegem "Antecalcul".

O alta varianta de a vizualiza antecalculul fara deschiderea unei noi ferestre ar fi folosirea butonului de extindere din dreptul produsului lansat. Din dublu click pe o linie din antecalcul se va deschide fereastra de antecalcul.

Pentru vizualizarea antecalculului la butonul de extindere, trebuie sa va asigurati ca optiunea din cadrul modulului "Lansare productie" - "Mod de afisare" sa aiba valoarea "Antecalcul".

Ferestra "Antecalcul" in partea de sus afiseaza informatii legate de produsul lansat, reteta folosita, cantitatea lansata, procentele manoperei, cheltuielilor indirecte si a profitului sectiei de productie.

In cadrul antecalculului se pot adauga materii prime, manopere, servicii tert si/sau modificarea unei materii prime, manopere si serviciu tert deja adaugate din reteta.

Nota! Modificarea antecalculului se poate face doar pana la generarea bonului de consum de pe o faza.
In cazul in care intervin consumuri suplimentare, va rog sa urmariti materialul Operare consumuri suplimentare lansare productie pentru o exemplificare mai detaliata.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

    No results matching ""