Nexus Dezasamblari prin cantarire

Aplicatia este destinata dispozitivelor mobile (tablete) cu sistem de operare android.

In continuare cva voi prezenta aplicatia si functionalitatile.

La deschiderea aplicatiei si dupa configurare, interfata principala va arata ca in imaginea de mai jos.

Inainte de a folosi aplicatia trebui configurat "retetele" de dezasamblare in aplicatia de backoffice. Pasii pentru configurare sunt descrisi in materialul Configurare PV de transare

Dupa configurarea "retetelor" in aplicatia de dezasamblare se pot cauta produsele dupa denumire, sau scanare de cod de bare. (Atentie!Codul de bare trebuie configurat in aplicatia de backoffice).

Dupa cautare vor aparea stocurile de pe gestiunea unde este configurata aplicatia defalcat pe loturi. Se selecteaza un lot si in partea dreapta se va completa cantitatea sau se va prelua din cantar (cantarul trebuie sa fie compatibil cu aplicatiile Nexus si trebuie configurata comunicatia in prealabil)

Se confirma cantitatea produsului dezasamblat prin tasta "OK" si vor aparea in partea stanga componentele din produsul dezasamblat.

Se selecteaza o componenta si se va completa cantitatea (manual sau preluare din cantar). Se confirma cantitatea componentei si in partea stanga componenta isi va schimba fundalul in verde, confirmand operarea acesteia. Dupa completarea cantitatilor la toate componentelor (se poate completa si cu cantitatea 0) se va valida transarea prin apasarea butonului "Validez".

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

    No results matching ""