Pasi instalare

1) Descarcarea aplicatiilor

 1. Se intra in cont in sectiunea kit si se descarca pachetele: .Daca nu aveti cont urmati articolul urmator.
 2. Se creeaza un folder unde se vor instala toate aplicatiile. Ex.: "C:\Nexus"
 3. Se ruleaza pachetul de instalare a serverului si se alege calea creata anterior. Ex.: "C:\Nexus\Bazadate" Pasi detaliati gasiti aici.
 4. Dupa instalarea serverului aplicati ultimul pachet de actualizare pe care il descarcati tot din contul dvs. din sectiunea Actualizari: Ex.: "NexusUpdate-18.28.exe"
 5. Instalati clientul Nexus urmand pasii din acest material alegand ca si cale de instalare tot folderul creat anterior. Ex.: "C:\Nexus\Nexus".
 6. Intrati in programul Nexus cu iconita de pe desktop si asteptati crearea bazei de date SC EXEMPLU SRL. La acest pas nu inchideti fortat programul chiar daca vi se pare ca se blocheaza. Asteptati pana se finalizeaza crearea societatii.
 7. Dupa ce s-a incarcat Nexus si s-a creat societatea SC EXEMPLU SRL intrati in meniul superior la sectiunea Instrumente > Activare / Dezactivare produse si in pagina Activare introduceti cheia sau cheile de activare de care dispuneti apoi actionati butonul Activez.
 8. Iesiti din program si executati ultimul patch disponibil la versiunea instalata. Ex. "Nexus-18.28.151" dupa care intrati inapoi in program. Pasii pentru actualizare se pot repeta de fiecare data cand este o noua versiune disponibila conform acestui material.
 9. Dupa activarea cheilor de licentiere puteti sa alocati licentele activate din modulul Nomenclatoare > Administrare > Licente.
 10. Dupa alocarea licentei se pot utiliza modulele conform licentelor achizitionate.

Pentru a intelege mai bine procesul de instalare puteti urmari tutorialul video de mai jos.

Mult succes!

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

  No results matching ""