Info Manager - browser

Aplicatia Info Manager se poate accesa si dintr-un browser accesand infomanager.nxm.ro. Acest lucru presupune interogarea serverului dvs. prin intermediul serverelor Nexus Media.

In cazul in care se doreste ca toate interogarile aplicatiei Info Manager sa fie doar local (doar de pe serverul propriu), aceasta se poate instala pe un server. In acest caz in browser nu se va ma accesa infomanager.nxm.ro ci adresa de ip ce are configurata pagina web (aceasta informatie o puteti afla de la departamentul dvs. IT sau de la distribuitorul aplicatiei).

Pentru exemplificare vom accesa infomanager.nxm.ro (pentru server local, adresa va va fi comunicata de departamentul IT)

Se va selecta "Adaugare conexiune" pentru adaugarea manuala a conexiunii; scanarea codului QR este disopnibila doar pentru versiunea android.

Va aparea fereastra de mai jos.

  • Nume conexiune: se poate scrie orice, recomandam denumirea societatii.
  • ip conexiune: este vorba de adresa de ip a serverului SQL (unde se afla bazele de date) (adresa va va fi comunicata de departamentul IT)
  • Port conexiune: este vorba de portul serviciului API (portul va va fi comunicata de departamentul IT)
  • API conexiune: trebuie completata cheia API a aplicatiei online configurate in backoffice (in aplicatia Nexus ERP)(cheia API va va fi comunicata de departamentul IT)

Se apasa adauga si va aparea conexiunea adaugata anterior

Se acceseaza din nou infomanager.nxm.ro sau adresa serverului local si va aparea conexiunea configurata anterior.

.

Se apasa "Conectare" si apar informatiile preconfigurate.

Atentie! Conexiunea este valabila doar pentru browser-ul in care s-a facut configurarea. In cazul in care se doreste folosirea altui browser trebuie refacuta configurarea conexiunii

Pentru informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la adresa de email nexus@atacpc.ro

results matching ""

    No results matching ""